Dit is de website van Wendy van Koningsbruggen – in beeld.

*

Ik schilder als hobby en toon hier mijn werk.

Want het is leuk om mensen te kunnen laten zien wat je maakt.

*

Hobby

In 2016 vond ik eindelijk een hobby waar ik écht helemaal mijn ei in kwijt kan. Ik heb elke week les en leer daar van alles over de verschillende technieken, materialen, kleurgebruik… Bovendien is het altijd erg gezellig!

En omdat je je eigen huis – en dat van familie en vrienden – ook maar zó vol kan hangen met je schilderijen, is het leuk om het te verkopen. Geen gigantische prijzen, maar ook geen weggevertjes.

Naast het schilderen en tekenen, hou ik me ook bezig met op een mooie en/of originele manier van inlijsten van het gemaakte werk. Passe-partouts op maat snijden en eventueel verven, mooie nieuwe – of juist oude – lijsten zoeken, en deze naar eigen smaak en creativiteit bewerken… het is allemaal even leuk!

Er staan op deze website veel schilderijen, zowel, realistisch als abstract, in diverse kleuren, stijlen en maten. Vooral met acrylverf, maar ook enkele met olieverf.

Ook zijn er inkt- en pastelkrijttekeningen te vinden.

Kaarten

Van al mijn werk maak ik ook kaarten, enkel of gevouwen, met enveloppe en in cellofaan verpakt. Deze zijn te koop per stuk of in sets.